BIST 100
10.871,08 0,16%
DOLAR
41,9724 0,08%
EURO
48,7997 0,23%
GRAM ALTIN
5.316,47 0,31%
FAİZ
40,04 0,10%
GÜMÜŞ GRAM
64,56 0,59%
BITCOIN
111.164,00 -0,26%
GBP/TRY
55,4943 0,19%
EUR/USD
1,1604 0,03%
BRENT
64,92 0,81%
ÇEYREK ALTIN
8.692,43 0,31%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
7 °

Edremit’in tarihine ışık tutacak

Edremit Belediyesi ile hayırsever Hacı Hakkı Yercan ve eşi Hanife Yercan adına ailesi tarafından yaptırılan Anıt Çeşme ve yeniden düzenlenen Kültür Meydanı Faruk Serpil Parkı içerisinde hizmete açıldı.  Açılışı CHP eski Genel Başkanlarından, Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri Bakanlığı ve TBMM Başkanlığı görevlerinde bulunan Hikmet Çetin gerçekleştirdi.

Hayırsever Hacı Hakkı Yercan ve eşi Hanife Yercan adına, kızları Fikrîye Yercan Erhan ve torunu Erdal Erhan tarafından Edremit Belediyesi ile yapılan protokol gereği hayırsever tarafından yaptırılan Anıt Çeşme ve Kültür Meydanı tamamlanarak Edremit Belediyesi’ne bağışlandı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Edremit tarihiyle, kültürüyle, müziğiyle, folkloru ile çok önemli kültürel değerlere sahip bir ilçemizdir. Bu değerleri insanlarla tanıştırmak ve buluşturmak gibi bir görevimiz var. Bugün hayırsever ailemizin katkıları ile Anıt Çeşme ve yanında ki Kültür Meydanı’nı projemizi Edremitlilerin hizmetine sunmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Açılışa katılan CHP eski Genel Başkanlarından, Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri Bakanlığı ve TBMM Başkanlığı görevlerinde bulunan Hikmet Çetin, hayırsever Erdal Erhan, Yercan Ailesine ve mimar Ertuğ Atlı’ta teşekkür etti.

Hayırsever Yercan Ailesi adına Erdal Erhan ile projenin mimarı Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ertuğ Atlı’ya teşekkür plaketi verildi. Mahmut ACARÖZ

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?