DOLAR28,9307% 0.05
EURO31,2085% 0.16
STERLIN36,3999% 0.13
FRANG33,0624% 0.04
ALTIN1.887,30% 0,18
BITCOIN1.279.1091.033

Edremit’te Atatürk fotoğrafları sergisi açıldı

Yayınlanma Tarihi :

Edremit Belediyesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Edremit’e gelişini kutladı. Atatürk Kültür Evi’nde yapılan ‘Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ pandemi kurallarına uygun şekilde açıldı.

Edremit Belediyesi’nin düzenlediği ‘Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Garnizon Komutanı Piyade Albay Fuat Kara, Belediye Başkan Vekili Hasan Ülger, Jandarma Komutanı Ömer Koç, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 13 Nisan 1934 yılında Edremit’i ziyaretinde konakladığı ve bugün Atatürk Kültür Evi olarak ziyaretçilere açık olan tarihi konakta açılan ‘Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ ilgi gördü. Sergide Atatürk’ün Edremit’e ziyareti esnasında çekilmiş fotoğrafları ve kara kalem portre çalışması sergiye katılanlar tarafından beğeniyle karşılandı. Ardından sergiye katılan ilkokul öğrencileri ve protokol Atatürk Kültür Evi’ni gezdi. (Haber Merkezi)

YORUM YAP