
Edremit Belediye Meclisi Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapılan toplantıda 32 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapılan toplantıda 6’sı önergelerle gündeme alınan ek gündem olmak üzere toplam 62 madde görüşüldü. Gündem maddelerine geçmeden önce Belediye Başkanı Arslan, 1966 Edremitspor’un Balıkesir Amatör Lig’de şampiyonluğa koştuğunu belirterek “İnşallah bu yıl Bölgesel Amatör Lige yükseleceğiz. Ardından hedefimiz 3. Lig’e yükselmek hedefimiz. Tüm kentimiz elbirliği ile Edremitspor’u profesyonel lige taşıyacağız” dedi.
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nezahat Salon, Kadınlar Günü nedeniyle Cumhuriyet döneminde ki başarılı kadınlar ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
Edremit’te tescil edilen yapıların Mimar Sinan Üniversitesi’nin Bilim Kurulu eşliğinde ‘Sokak Sağlamlaştırma’ ve sokaklara estetik ve sanatsal bir değer kazandırmak için Edremit Belediyesi ile ilgili üniversitesi arasında ortak protokol imzalanmasına, projeden doğacak maliyetlerinde hayırsever iş insanları tarafından karşılanmasına karar verildi. Sokak hayvanları için mama istasyonu kurulması ile ilgili konu meclisin ilgili komisyonlarına sevk edildi. Çiğdem AKBAY

