Yayınlanma Tarihi :

Evden 4 silah çıktı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı silah kaçakçılığı operasyonunda Kepsut Hotaşlar Kırsal Mahallesi’nde A.Ç. isimli şüphelinin evinde biri 9 mm çapında, üçü kuru sıkı 4 tabanca ve 18 mermi ele geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığı ve 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet olaylarına yönelik yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda Kepsut Hotaşlar Kırsal Mahallesi’nde A.Ç. isimli şahsın evinde ve evin eklentilerinde arama yaptı. Arama sonucunda bir adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 18 adet 9 mm çapında tabanca fişeği ve 3 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan A.Ç. hakkında ‘6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun ve 2521 sayılı Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanun’ kapsamında adli ve idari işlem başlatıldı. (Haber Merkezi)

Kaynak : Haberci Medya

YORUM YAP