
Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Bandırma Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Manyas, Susurluk, Erdek, Marmara, Kartalkaya, Karşıyaka, Şahinkaya ve Kayı Orman İşletme Şeflerinden hedefler ve projeleri hakkında bilgi aldı.
Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, başkanlığında yapılan toplantıda Marmara bölgesindeki ormanların son surumu masaya yatırıldı. Toplantıda Bandırma, Manyas, Susurluk, Erdek, Marmara, Kartalkaya, Karşıyaka, Şahinkaya ve Kayı Orman İşletme Şefleri, yürütülen ormancılık faaliyetleri ile gelecekte yürütülmesi planlanan ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Toplantıda Kapıdağ yarımadasındaki Ekoturizm alanı, gelir getirici tür ağaçlandırmaları ve kanuni haklardan orman köylüsü ve halkın maksimum seviyede faydalandırılması ve Marmara ormanlarının etkin korunması çerçevesinde Bölge Müdürü Kayıran ve beraberindeki heyet tarafından değerlendirildi. Zeynep Gafarov

