DOLAR27,1669% 0.16
EURO28,9979% 0.31
STERLIN33,3783% 0.08
FRANG30,0386% 0.23
ALTIN1.684,01% 0,56
BITCOIN727.0990.532

İmam Hatip öğrencileri, Mehmetçik için Fetih Suresi’ni okudu

Yayınlanma Tarihi :

Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki Şehit Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Afrin’de terör örgütlerine karşı operasyon yapan Mehmetçikler için Fetih Suresi okuma etkinliği yaptı.

Şehit Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Tanrıkulu, “Okula ismi verilen polis memuru şehit Ömer Faruk Bol ile cephede savaşan kahraman askerimiz, şehitlerimiz ve gazilerimiz için öğle namazında Gazi Osman Paşa Camisi’nde okulun erkek öğrencileriyle cami cemaati buluşturularak Yasin ve Fetih Suresi okundu, zafer duaları edildi ardından lokma ikramı yapıldı.

Okulumuzun Kızlar Uygulama Mescidi’nde de okula ismi verilen polis memuru şehit Ömer Faruk Bol ile Afrin’de ve diğer bölgelerde teröre karşı vatanımızı savunurken şehit olan evlatlarımız için Yasin ve Fetih suresi okundu, zafer için dualar edildi” dedi. İmran YOLAÇ

YORUM YAP