BIST 100
10.556,18 -1,53%
DOLAR
41,8232 0,04%
EURO
48,4715 0,13%
GRAM ALTIN
5.540,22 0,28%
FAİZ
40,29 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
69,61 -1,07%
BITCOIN
112.629,00 -2,75%
GBP/TRY
55,6398 -0,25%
EUR/USD
1,1580 0,09%
BRENT
63,08 -0,38%
ÇEYREK ALTIN
9.058,26 0,28%
Balıkesir Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
9 °

İYİ Parti’den Muharrem Ayında Aşure Hayrı

01

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla Zağnos Paşa Camii önünde düzenlediği etkinlikte vatandaşlara aşure ikram etti. Parti yetkilileri, etkinlik kapsamında yaklaşık üç bin kişiye aşure dağıttı.

Etkinlikte konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Muharrem ayının birlik ve beraberliği simgelediğini belirterek, bu anlamlı ayda toplumla bir araya gelmenin önemine değindi. “Muharrem ayı, dayanışma ve paylaşmanın adıdır. Bu ay vesilesiyle geleneksel aşure hayrımızı daha geniş katılımla Zağnos Paşa Camii önünde gerçekleştirdik,” dedi.

"Felaketlerin Son Bulmasını Diliyoruz"

Konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu zorluklara da dikkat çeken Yörük, “Zor zamanlardan geçiyoruz. Her gün yeni bir felaketle karşılaşıyoruz. Dualarımız, bu kutsal ayın bereketiyle bu sıkıntıların sona ermesi yönünde,” ifadelerini kullandı. Yörük, etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Her Yıl Genişleyen Katılım

İYİ Parti'nin önceki yıllarda il binası önünde gerçekleştirdiği aşure dağıtımının bu yıl daha geniş katılımla merkezi bir noktaya taşındığını belirten Yörük, halkla doğrudan temas kurmanın önemine vurgu yaptı. Partililer ve vatandaşlar etkinlik boyunca bir araya gelerek Muharrem ayının manevi atmosferini paylaştı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?