
Jandarma ekipleri Erdek’te Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’un da katıldığı etkinlikte, kış aylarında ve sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına gıda desteğinde bulundu.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'un da katıldığı etkinlikte Erdek Ocaklar Mahallesi, Kurbağalı Sahilboyu Mevkii ile Çuğra Mevkii sahil boyunda sokak hayvanlarına gıda desteğinde bulunuldu.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, pandemi süresince önümüzdeki günlerde sokağa çıkma kısıtlamalarında, sokak hayvanlarının korunması ve sahipsiz bırakılmaması için besleme faaliyetinin devam edeceği bildirildi. (Haber Merkezi)