
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 1. Lig 5. Hafta müsabakalarını yönetecek hakemleri açıkladı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre yarın oynanacak Kocaelispor-Balıkesirspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi A Klasman Hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek.
Son olarak geçtiğimiz sezon Balıkesirspor’un Adanaspor deplasmanından 1-1 beraberlikle döndüğü maçta da düdük çalan Direnç Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını İzmir Bölgesi A Klasman Yardımcı hakemleri Hüseyin Aylak ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Adana Bölgesi B Klasman Hakemi Metehan Alpat ise maçın dördüncü hakemi olarak görevlendirildi.
Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre TFF 1. Lig 5. Hafta mücadelesinde bugün ve yarın oynanacak maçların hakemleri şöyle:
Bugün:
17.00 Denizlispor-Adanaspor: Ömer Faruk Turtay
17.00 Gençlerbirliği-Altınordu: Caner Ak
20.00 Bursaspor-Yılport Samsunspor: Mustafa Kürşad Filiz
20.00 Menemenspor-Manisa: Cihan Aydın
Yarın:
17.00 Ankara Keçiörengücü-Beypiliç Boluspor: Murat Erdoğan
17.00 KOCAELİSPOR-BALIKESİRSPOR: DİRENÇ TONUSLUOĞLU
20.00 İstanbulspor-MKE Ankaragücü: Kutluhan Bilgiç

