Yayınlanma Tarihi :

Miting gibi bayramlaşma

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma töreni parti binası önünde yapıldı. Bayramlaşma töreninde açış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, önderliğinde ülkemizde milli mücadele başladı. Alaca Mescid toplantısı ile ülkenin bağımsızlık ateşini yakan Balıkesirliler, bu mücadeleyi iyi bilirler. Bu toprağın insanları vatanı, bağımsızlığı söz konusu olduğunda ya istiklal ya şahadet demesini de biliriler. Allah’ın izniyle ülkemiz bunların hepsinden üstünden gelebilecek, güce, imkana ve dirayete sahiptir, yeter ki bizler ihtiyacımız olan birlik beraberliğimiz muhafaza edelim” dedi.

“AK PARTİ KUTLU VE YÜCE BİR DAVA”

Bayramlaşma töreninde katılımcılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yerel seçimlerde Balıkesir’in başarısı için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kafaoğlu, “Ak Parti kutlu ve yüce bir dava. Hepimiz bu yolda yürüyoruz. Bu yolda yürürken birbirimizi kırmadan, birbirimizi gücendirmeden, seven ve sevilen insan olarak yola devam etme mecburiyetimiz var. Balıkesir için yapacak çok işimiz var. Cumhurbaşkanımız 24 Haziran’dan sonra Balıkesir’i tebrik etti. Biz de Cumhurbaşkanımıza daha iyisi daha güzelini il başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımızla yerel seçimlerde yapacağız dedik. 24 Haziran’daki başarıyı 5 vekil çıkarmanın mutluluğunu yerel seçimlerde 20 ilçe ve Büyükşehir ile taçlandırmayı istiyoruz” diye konuştu.

“DÜNYADA NELER OLACAK HEP BİRLİKTE ONLAR GÖRECEKLER”

Bayram günlerinin birlik ve beraberlik, dayanışma günleri olduğunu söyleyen Milletvekili Mustafa Canbey, konuşmasında Amerika ile yaşanan gelişmeleri de değerlendirdi.

Bugün dünyayı yönettiğini zanneden Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump’un, Türkiye’yi hedef alarak; önümüzdeki günlerde Türkiye’de neler olacak hep birlikte göreceksiniz dediğini hatırlatan Canbey, “Biz de diyoruz ki; evet Türkiye olarak, Türkler olarak, bu davanın mensupları olarak önümüzdeki dönemde dünyada neler olacak hep birlikte onlar görecekler. Allah’ın izniyle biz bu topraklarda bin yıldır yaşıyoruz. Bundan sonra bin yıl daha birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Onlar istedikleri kadar parmak sallasınlar, onlar istedikleri kadar dünyayı kötülüğe çekmeye çalışsınlar,  bizler dünyayı iyiliğe doğru çekmeye devam edeceğiz” dedi.

Bayramlaşma törenine Ak Parti Milletvekili MKYK Üyesi Yavuz Subaşı, Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile partili katıldı. Cengiz GÜNER

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP