
Deprem felaketinin ilk gününden itibaren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte Osmaniye’de görevlendirilen Vali Hasan Şıldak, bütün birimlerle birlikte koordinasyonun sağlanması için çalışıyor.
Deprem bölgesi Osmaniye’de kurulan yemek TIR’ında depremzedelere yemek dağıtan Vali Hasan Şıldak, AFAD görevlileri ve bölgede görev yapan askerlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Osmaniye’de bütün birimlerle koordinasyon içinde çalışmaları yürüttüklerini kaydeden Vali Hasan Şıldak, “Balıkesir bütün gücüyle Osmaniye’de. Burada yaraları sarmak için alanda çalışan başta Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimize bağlı birimlerimiz olmak üzere kamu ve gönüllü personelimize samimi gayretleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi. Mustafa ATİK

