
Balıkesir Sağlık Teşkilatı, korona virüsle etkin mücadelesini aşı uygulamasındaki başarıyla taçlandırdı. Aşıda en başarılı 8 ilden biri olan Balıkesir, mavi kategoriye geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Balıkesir ile ilgili açıklama yaptı. Balıkesir sağlık teşkilatını kutladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Balıkesir mavi iller arasına bugün katıldı” dedi. Koca, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Balıkesir'in mavi kategoriye geçen iller arasına katıldığını bildirdi.
Paylaşımında; “Haritamız ikinci doz aşı oranını esas alacak şekilde yeniden düzenlendi. Şu an mavi olan illerimizde ikinci doz aşı oranı yüzde 75’in üzerinde. Balıkesir, mavi iller arasına bugün katıldı. Toplum bağışıklığı hedefine ulaşmamız yönünde gösterdiği başarı için Balıkesir’i kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.
BALIKESİR 8’NCİ İL OLDU
Balıkesir’de ikinci doz aşı oranı yüzde 75.6'ya yükselirken, maviler arasına katılan 8’nci il oldu.
Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Serkan Kadir Keskin ile ekibinin pandemi sürecisindeki koordinasyonu aşılamada ilimizi zirveye taşıdı.
MÜDÜR KESKİN, EKİBİ KUTLADI
Balıkesir İl Sağılık Müdürü Uzman Doktor Serkan Kadir Keskin, aşı uygulamasında Balıkesir’i mavi kategorideki iller arasına taşıyan ekibini kutladı.
Keskin, “Toplum Bağışıklığı hedefine ulaşma noktasında duyarlılık göstererek aşı olan tüm hemşehrilerimizi kutluyor, özveri ve gayretle vazifelerini idame ettiren tüm sağlık çalışanlarımızı da yürekten tebrik ediyorum. Birlikte başaracağız” dedi. (www.balikesirim.net)