BIST 100
10.941,79 3,14%
DOLAR
41,9445 0,03%
EURO
48,8056 -0,01%
GRAM ALTIN
5.520,11 -0,46%
FAİZ
40,21 -0,96%
GÜMÜŞ GRAM
65,35 -0,39%
BITCOIN
111.139,00 0,20%
GBP/TRY
55,8659 -0,17%
EUR/USD
1,1627 0,08%
BRENT
65,94 -0,08%
ÇEYREK ALTIN
9.025,37 -0,46%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
11 °

Şehirli “Eğitim sisteminde reformlar yapılacak”

Hakan Şehirli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, eğitim sisteminde gerekli reformların yapılarak, öğrencilerin eğitim hayatları boyunca karşılaştığı zorlukları yakından takip edeceklerini kaydetti.

Yayımladığı bir açıklama ile öğrencilerin sorunlarına dikkat çeken CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, öğrencilerin sorunları CHP'nin öncelikleri arasında yer alır diyerek şunları söyledi; "Özellikle pandemi döneminde öğrencilerin eğitim süreçleri daha da zorlaşmış ve uzaktan eğitim uygulamaları ile birçok öğrenci mağdur olmuştur. 2023 seçimleri için hazırlıklarımızı sürdürürken, öğrencilerin eğitim hayatlarına yönelik politikalarımız önemli bir yer tutmaktadır. Eğitim sisteminin öğrenci merkezli olması, eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda desteklenmesi, CHP'nin öncelikleri arasında yer almaktadır. Öğrencilerimizin yaşadığı sorunlar ve ihtiyaçları hakkında detaylı bir çalışma yaparak, eğitim sistemimizi güncellemeye ve öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim almasını sağlamaya odaklanacağız. Bu kapsamda, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına dair tüm sorunlarını dinleyerek, onların ihtiyaçlarına uygun çözümler üreteceğiz."

"Öğrencilerimizin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz"

En büyük önceliklerinin öğrencilerin yurt ve burs sorunlarını çözmek olduğunu vurgulayan CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli; "Öğrencilerimize sembolik değil, geçinebilecekleri meblağlarda burs vereceğiz. İktidar güdümlü tarikat ve cemaatlerin ağına düşürmek için kasıtlı olarak çivi dahi çakmadıkları devlet yurtlarını arttıracak ve modernize edeceğiz. Kimseyi bu köhne yapılara muhtaç etmeyeceğiz. CHP olarak, 2023 seçimleri için öğrencilerimizin eğitim hayatlarına yönelik politikalarımızı güncelleyerek, öğrencilerimizin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ülkenin geleceği olan öğrencilerimizin sorunlarını çözmek ve onları desteklemek, CHP'nin öncelikleri arasında yer almaya devam edecektir" dedi. Bilge Yurdusev

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?