
Türk İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Sönmez, Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile sektörlerinde öncü iş insanlarından oluşan heyet, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.
İş Dünyası ve Yerel Yönetim Buluşması
Ziyaret kapsamında, Balıkesir’in ekonomik ve sanayi potansiyeli, yatırım fırsatları ve bölgedeki iş dünyasının geliştirilmesine yönelik konular ele alındı. Heyet, Güney Marmara bölgesinde iş ve sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulundu.
Sektörel İş Birliği ve Yatırım Vurgusu
TÜRKONFED ve GÜNMARSİFED yetkilileri, bölgedeki sanayi ve ticaretin gelişimi için özel sektör ile kamu iş birliğinin önemine değindi. Ziyaret sırasında, Balıkesir’de yatırım ortamının iyileştirilmesi, girişimcilik destekleri ve sanayi projelerinin hızlandırılması konuları ön plana çıktı.
Vali İsmail Ustaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iş dünyası temsilcileriyle sürekli iletişim ve iş birliği içinde olmanın önemine dikkat çekti.
Balıkesir İş Dünyası İçin Yeni Adımlar
Ziyaretin, Balıkesir’de ekonomik kalkınma, sanayi yatırımları ve girişimcilik ekosistemi açısından önemli bir adım olduğu belirtiliyor. Heyet, önümüzdeki dönemde iş birliği projelerinin somut adımlarla hayata geçirilmesi için çalışmalarını sürdürecek.

