Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :

Ören’de Uğur Baysal izleri

Ören’de Uğur Baysal izleri

Dün yazmış olduğum yazıda Ören Plajı’nda düzenlenen 2023 CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası’nda emeği olanlara teşekkür ederken, bir ismi özellikle zikretmeyerek bugüne bıraktım.

Çünkü; O da benim gibi bir Vicdaniyeli…

Çünkü; O, iyi bir sporcu…

Çünkü; O, iyi bir teknik adam…

Çünkü; O, iyi bir spor yöneticisi…

Çünkü; O, sporcu bir aile babası Uğur Baysal…

“O takımda oynadı, bu takımda teknik patron olarak görev yaptı. Milli Takım’ın başında parkeye çıktı” diye anlatmayacağım. Zaten bilenler, bunları biliyor. Bilmeyenlerin Vicdaniye çocuğunu öğrenmesi de çok zaman almaz. 

Bugünlerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü olarak görev yaparken, spor alanındaki büyük tutkusu ve deneyimini Balıkesir’in spor potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için kararlı bir şekilde çalışan Uğur Baysal, Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Organizasyon Kurulu Üyesi 8 kişiden birisi…

Uğur Baysal, bu yaz düzenlenen kursu başarıyla tamamlayan dört kişiden birisi olarak, 11 ülke federasyonunu bünyesinde barındıran Balkan Voleybol Birliği’nde Teknik Süpervizör sıfatıyla uluslararası anlamda tecrübe ediniyor.

Türkiye’nin güzelliklerle dolu illerinin başında gelen şehrimizin sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda sporla da anılması için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ya da katkı verdiği spor organizasyonlarındaki başarısı ve bu organizasyonlardaki çabalarıyla öne çıkan isimlerden biri de Uğur Baysal’dır.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz’ın öncülüğünde spor organizasyonları ve etkinlikleri ile Balıkesir’i sporda bir cazibe merkezi haline getirmekte büyük bir özveri gösterirken Uğur Baysal, bu organizasyonların başarısının arkasındaki anahtar ama mütevazi figürlerin başında geliyor.

Sporculara, gençlere ve topluma sporun güzelliklerini ve önemini aktarmak için yoğun bir çaba sarf eden Uğur Baysal’ın liderliği ve vizyonu, Balıkesir’deki spor organizasyonlarının ulusal ve uluslararası alanda tanınmasına katkıda bulunuyor.

Aile boyu sporun içinde olan Baysal, sporcu yetiştirme programları, turnuvalar ve spor etkinliklerin yanı sıra, gençler ile yetişkinlerin sporla ilgilenmelerini teşvik ederken, onları sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendiriyor.

Sporun toplum için birleştirici bir güç olduğuna inanıp, bu felsefeyle hareket eden Uğur Baysal, sporun sadece bir aktivite değil, aynı zamanda karakter gelişimi, disiplin, dayanıklılık ve dostluk gibi önemli değerleri teşvik ettiğine inanır.

Bu nedenle, Balıkesir’deki spor organizasyonlarını ve etkinliklerini daha fazla insanın faydalanabileceği ve katılabileceği şekillerde genişletmek için çalışır.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Balıkesir’de kalması için yoğun çaba harcadığı 2023 CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası organizasyonundan Ören Plajı’nın alnının akıyla çıkması için gecesini gündüzüne katan Uğur Baysal’ın Balıkesir’deki sporun geleceğine yaptığı katkılar takdire değerdir.

Sporu daha fazla insanın hayatına getirerek, sağlıklı bir neslin yetişmesine katkıda bulunurken, aynı zamanda şehrin spor potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için özveriyle çalışmaya devam edeceğine inandığım Uğur Baysal gibi değerli insanlar sayesinde, Balıkesir; sporun birleştirici gücünü daha fazla hissedecek ve büyüyecektir.

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP

Fehim DİKMEN 11 Ekim 2023 / 10:53 Yanıtla

Tebrikler, kutlarım.
Susurluk.ta park içinde kum taşınarak voleybol turnuvası
yapılmıştır. Bilgilerinize…