
Altıeylül Kurtuluş Festivali’nde sahneye çıkan Mine Geçili, İsmail Özkan ve Ali Çakar, Milli Mücadele’nin başkentinde alaturka rüzgarları estirdi.
Altıeylül Kurtuluş Festivali’nin dördüncü gününde Kuva-yi Milliye Meydanında Alaturka Akşamlar rüzgarı esti. Toplamda 135 ülkede canlı olarak yayınlanan TRT Müzik’in Alaturka Akşamlar isimli programına Balıkesirlilerin ilgisi yoğun oldu.
Balıkesirli TRT Sanatçıları İsmail Özkan ve Ali Çakar ile birlikte sahneyi paylaşan Mine Geçili, Balıkesirlilere unutamayacakları mükemmel bir akşamda şahane bir müzik keyfi yaşatırlarken her yerin Türk Bayrakları ile kırmızıya döndüğü konser alanında milli mücadele ruhunu yaşayan vatandaşlar programdan memnun ayrıldı.
Altıeylül Belediyesi Başkanı Hasan Avcı, konserin ardından sahneye çıkarak alanı dolduran Balıkesirlilere ve televizyonları karşısında programı takip eden seyircilere seslendi.
Avcı, “Öncelikle ekranları başında bizleri izleyen, başta gönül coğrafyamız olmak üzere tüm seyircilerimize Kuva-yi Milliye’nin başkenti kurtuluşun adı Altıeylül’den saygılarımızı; sevgilerimiz ve muhabbetlerimizi ileterek sözlerime başlamak istiyorum. Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmayan Valimiz başta olmak üzere katkılarını bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız, Garnizon Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Kaymakamımız, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kuvâ-yi Milliye Şehri’nin kahraman evlatlarını burada ağırlamaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan kıymetli sanatçılarımıza da teşekkür ediyor, ağızlarına sağlık diyorum” dedi. Çiğdem AKBAY