Yayınlanma Tarihi :

Kepsut’ta hünerli eller sergi açtı

Kepsut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün 2017-2018 yılı döneminde açtığı kurslarda kursiyerlerce hazırlanan eser ve ürünler yıl sonu sergisinde halkın beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut İlçe Jandarma Komutanı Anıl Kosalı, Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş ve daire amirleri katıldı.

Sergi açılışının ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı okuma-yazma kurslarını bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, halı tezgahında Yağcıbedir Halısı dokuyan kursiyerlerle birlikte halı dokudu.

Kursiyerlere seslenen Didar Kafaoğlu, “Kepsut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açtığı kursların başarısını ve siz değerli kursiyerlerin ne kadar özverili çalıştıklarını gördüm. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü personelimizi, hocalarımızı ve siz değerli kursiyerlerimizi böyle güzel işler başardığınız için tebrik ediyorum” dedi. Muzaffer KARAKOYUN

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP