
Balıkesir 2. Kitap Fuarı, yazar ve şair Oğuz Savaş’ı imza gününde okurlarıyla buluşturacak. 24 Ekim Cumartesi günü Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek imza gününde Savaş, şiir sevenlerle bir araya gelecek.
Balıkesir 2. Kitap Fuarı, yazar ve şairleri okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Fuar kapsamında 24 Ekim Cumartesi günü imza günü düzenleyecek olan Oğuz Savaş, şiir tutkunlarını etkinliğe davet etti.
Oğuz Savaş, imza gününde şiir seven dostlarını ağırlamaktan onur duyacağını belirterek okurlarıyla bir araya gelmek için fuarda olacağını ifade etti. Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek buluşma, Savaş’ın eserlerini yakından tanımak ve kitaplarını imzalatmak isteyen okurlara fırsat sunacak.
Oğuz Savaş’ın 32 şiir kitabı bulunuyor
Yazar ve şair Oğuz Savaş, bugüne kadar şiir ve edebiyat alanında çok sayıda eser kaleme aldı. Amatör yayıncılık yoluyla yayımlanan 32 şiir kitabının yanı sıra iki kısa öykü kitabı ve bir tiyatro oyunu kitabı da bulunan Savaş, farklı türlerdeki çalışmalarıyla edebiyat üretimini sürdürüyor.
Savaş’ın ilk 18 şiir kitabı ise Boyut Yayınları tarafından yayımlandı. Şiir kitaplarının yanı sıra öykü ve tiyatro alanındaki eserleri de bulunan yazar, Balıkesir 2. Kitap Fuarı’ndaki imza gününde okurlarıyla buluşacak.
Şiir severler fuarda buluşacak
Balıkesir 2. Kitap Fuarı, yayınevlerini, yazarları ve kitap tutkunlarını aynı çatı altında bir araya getiriyor. Fuar boyunca düzenlenen imza günleri de okurların sevdikleri yazarlarla tanışmasına, eserlerini imzalatmasına ve edebiyat üzerine sohbet etmesine imkân sağlıyor.

