
Vali Hasan Şıldak, Balıkesir’de son haftalarda tırmanışta olan Covid-19 pandemisinin pozitif vaka sayısında yaşanan yükseliş ile ilgili vatandaşları tedbirlere tam olarak uymaya davet etti.
Salgının en başından itibaren özveri ile çalışan kurum ve personellere fedakarlıkları için her fırsatta teşekkür eden Vali Şıldak, korona virüsü durdurmak için her bir vatandaşın desteğine şimdi çok daha fazla ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Vatandaşların duyarlılığı olmadan virüsün durdurulamayacağını söyledi.
Sosyal medya hesaplarından yaptığı uyarı ve telkinleri sıklaştıran Vali Hasan Şıldak, her zaman dile getirdiği tedbirlere samimi olarak uyulması gerektiğinin yanı sıra, Balıkesirlilerin fedakarlığına daha önce hiç olmadığı kadar ihtiyaç olduğunu belirtti.
Maske kullanımının yanında kalabalık ortamlardan da uzak durulmasının gerektiğini kaydeden Vali Şıldak paylaşımında; “Korona virüsü durdurmak için kurumlarımız, personelimiz özveriyle çalışıyor. Şimdi her birinizin desteğine, fedakarlığına daha önce hiç olmadığı kadar ihtiyaç var. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın, ziyaret yapmayın, kalabalıktan uzak durun. Lütfen tedbirleri tam uygulayın” dedi. Mustafa ATİK