
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, saha çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Önceki gün Edremit’te çalışmalar gerçekleştiren Canbey, dün de Kepsut’ta vatandaşlarla bir araya geldi.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit ve Kepsut’ta vatandaşları ziyaret etti. Canbey, Edremit programına Ak Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ile başladı. Canbey, İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan ve teşkilat mensupları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Canbey’e Edremit programlarında Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Edremit Koordinatörü Mücahit Genç de eşlik etti.
Altınoluk’taki Antandros Antik Kenti’nde Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte incelemelerde bulunan Canbey, kazı çalışmalarında görev alan ekiplere kolaylıklar diledi.
Edremitli SMA hastası Defne Bebek için Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan standı da ziyaret eden Canbey, yürütülen yardım kampanyasına destek oldu.
Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit İnşaat Ustaları Odasını, Meyveciler Odasını, Ayakkabıcılar Odasını, Bahçıvanlar Odasını ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.
İlçede nüfus yoğunluğu en fazla mahallelerden olan Tuzcumurat Mahallesi’ne de giden Mustafa Canbey, Muhtar Hüseyin Burma’yı ve mahalle sakinlerini ziyaret etti. Canbey, Şırnak Cizre’de şehit düşen Polis Memuru Gökhan Kıncak‘ın ailesini de ziyaret etti.
KEPSUT’TA KIRSAL MAHALLERİ ZİYARET ETTİ
Milletvekili Mustafa Canbey, Kepsut’ta Ak Parti Kepsut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti, İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Özkarasu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kırcalı ve teşkilat mensupları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Kepsut’un kırsal mahalleleri Örenli, Serçeören, Yeşildağ, Örencik ve Alagüney’e giden Canbey, vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde sevgi ve muhabbetle karşılanan Milletvekili Canbey, “Balıkesir’imizi köşe bucak gezmeye hemşehrilerimizin ayağına gitmeye devam ediyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği rota doğrultusunda seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla bir aradayız. Her gittiğimiz ilçede teşkilatımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Sorunları dinliyor, çözümleri için çalışıyoruz. Biz Balıkesir’e sevdalıyız. Sevdamız Balıkesir için de yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Mahmut ACARÖZ