
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Çağış Kampüsü'ne yapılmaya başlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yurt inşaatlarını inceledi.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü'ne yapılmaya başlanan Gençlik Spor Bakanlığının yurtlarının inşaatlarını Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve beraberinde heyet ile birlikte inceledi.
Her aşamasını takip ettikleri yurt projelerinin bugün inşaatlarının yükseliyor olduğunu görmenin kendilerine mutluluk verdiğini kaydeden Canbey, “Geleceğimizin mimarı olacak gençlerimizin barınma ihtiyacını karşılama adına yurt sayımızı artırmak için çalışıyoruz. Bu noktada Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü'nde yaklaşık 250 milyon liralık yatırım bedeliyle yapımına başlanan bin 500+bin 500 olmak üzere 3 bin kişilik yeni yurtlarımızın inşaat çalışmalarını Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ve beraberimizdeki arkadaşlarımızla birlikte inceledik. Hamdolsun çalışmalar yolunda gidiyor.
İnşaatların en kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte yurt kapasitemiz 6 bin olacak ve Balıkesir’imizin yurt sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Böylelikle öğrencilerimizi yeni, modern ve kullanışlı yurtlarda misafir edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geçenlerimize verdiği önem ve bize bu noktada çizdiği rota doğrultusunda gençlerimiz için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcı, destekleri için Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür etti. Çiğdem AKBAY

