
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Sarıyer Huzur Mahallesi’ndeki yeni binası, partinin 98’nci kuruluş yıl dönümünde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açıldı. Kılıçdaroğlu açılış konuşmasında, "Sadece çalışacağız, anlatacağız. Kavga etmeyeceğiz. Bizi kavga alanına çekmek isteyebilirler. Bütün arkadaşlarıma sesleniyorum; sakin olacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar bu ülkeye demokrasi getireceğiz" dedi.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Sarıyer Huzur Mahallesi’ndeki yeni binası, partinin 98’nci kuruluş yıl dönümünde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açıldı. Açılış törenine Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşoğlu ve Fethi Açıkel ile çok sayıda partili ve yurttaş katıldı.
Kemal Kılıçdaroğlu, törende yaptığı konuşmada CHP olarak her sosyal kimliğin sorunlarını masaya yatırdıklarını belirterek "Türkiye'deki bütün yurttaşlarıma hangi partiden olursa olsun her vatandaşın başımın üstünde yeri var. Bu binada sorunları çözmeye kitlenecek arkadaşlarımız" dedi.