BIST 100
10.853,43 -0,81%
DOLAR
41,9660 0,23%
EURO
48,9210 0,11%
GRAM ALTIN
5.411,56 0,92%
FAİZ
40,00 -0,52%
GÜMÜŞ GRAM
63,54 0,43%
BITCOIN
114.448,00 -0,02%
GBP/TRY
56,0219 0,12%
EUR/USD
1,1657 0,10%
BRENT
65,61 -0,02%
ÇEYREK ALTIN
8.847,90 0,92%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
13 °

Edremit’te 250 kişi CHP’ye katıldı

CHP Edremit İlçe Başkanlığı'nın üye katılım töreni Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilirken, 250 kişiye rozetleri takıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, İl Başkanı Serkan Sarı, il yönetim kurulu üyeleri, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi ve çok sayıda partilinin de katıldığı törenle 250 yeni üyeye rozetleri takıldı.

Yeni üyelere seslenen CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, “Atatürk’ün, Kuva-yi Milliyenin partisine hepiniz hoş geliyorsunuz, sefa getiriyorsunuz. Ülkemiz böylesine zor günler geçirirken, buhranın buram buram her hanede hissedildiği bir zamanda, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde iktidara yürürken sizleri de aramızda görmek, samimiyetle bizleri çok mutlu ediyor.  Cumhuriyet Halk Partili olmanın onur ve bilinci içerisinde, partimizin her bir üyesi gibi sizler de bugünden sonra demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz için birer nefer olacaksınız” dedi.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı ise; “Aramıza yeni katılan üyelerimizle her gün daha da büyüyor ve güçleniyoruz. Ne mutlu bize her gün partimize katılımlar devam ediyor. Her gün aramıza yeni katılan üyelerimiz ile ailemiz büyüyor. Ülkemizin gidişinden memnun olmayan, bende bir şey yapmak istiyorum diyen herkesi CHP ailesine üye olmaya davet ediyoruz. 250 yeni üyemizin katılımı için Edremit ilçe Başkanımız Deniz Onur Özcan, Kadın kolları Başkanımız Nuran Çiftcioğlu, Gençlik kolları Başkanı Şermin Uzun ve yöneticilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

AĞRI BELEDİYE BAŞKANINA TEPKİ

Öte yandan Ağrı'nın AKP'li Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın katıldığı bir televizyon programında 10 kişinin Edremit CHP ilçe örgütünden istifa edip, Memleket Partisi’ne geçeceğini iddia etmesi tepkileri getirdi. Bu konuda bir açıklama yapan CHP Edremit İlçe Yönetim Kurulu, Sayan'ın açıklamalarının mesnetsiz olduğunu belirtirken, son üye katılım törenine dikkat çekti. Mahmut ACARÖZ

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?