BIST 100
14.280,88 0,15%
DOLAR
46,6252 0,15%
EURO
53,2168 0,39%
GRAM ALTIN
6.066,91 0,62%
FAİZ
40,59 -0,15%
GÜMÜŞ GRAM
87,20 0,61%
BITCOIN
59.742,00 0,64%
GBP/TRY
61,6790 0,20%
EUR/USD
1,1405 0,31%
BRENT
72,40 -3,80%
ÇEYREK ALTIN
9.919,39 0,62%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
31 °

Tellioğlu: Kaynakları adaletli dağıtacağım

‘Millet İttifakı’ Karesi Belediye Başkan adayı Levent Tellioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yağcılar ve Kamçıllı Kırsal Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yağcılar’da büyük ilgiyle karşılanan Tellioğlu, belediyenin kaynaklarını tüm mahallelere adaletli şekilde dağıtacağını söyledi.

‘Millet İttifakı’ Karesi Belediye Başkan adayı Levent Tellioğlu seçim çalışmaları kapsamında Yağcılar ve Kamçıllı Kırsal Mahallelerini ziyaret etti. İlk olarak Yağcılar’a giden Levent Tellioğlu, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Mahalle meydanında konuşan Tellioğlu, göreve geldiği takdirde Yağcılar’ın sağlık ocağı, yol ve kanalizasyon sorunlarını çözmek için çalışacağını söyledi.

Tellioğlu, Yağcılar Kırsal Mahallesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizi burada karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum. Bir süredir çalışmalarımızı yapıyoruz. Amacımız ve niyetimiz sizlere hizmet etmek. Türkiye’nin sorunlarını sabaha kadar tartışsak bitmez hele hele sizin sorunlarınızı günlerce tartışsak bitmez. Fakat kırsaldaki problemlerimizde çok büyük bunları da biliyoruz. Bizlerde bu problemlerde sizlerin yanında olmaya çalışacağımıza söz veriyoruz. Bu fiyatlarla sizlerin üretmeniz bizlerin karnını doyurmanız çok mümkün değil. Bunların farkındayız. Sürekli ithal ürünler alıyoruz. Devletimiz sizi desteklese üretiminizi arttırsa hem kazanırsınız mutlu olursunuz hem de bizler yurtdışından değil sizlerin emekleriyle doyarız. Gerçek emekçiler sizlersiniz. Belediyenin kaynakları vatandaşlar tarafından oluşturuluyor. Bu kaynakların sizlere hakça dağıtılması lazım. Bu adaleti biz sizlere dağıtmak için göreve talip olduk. Sizlerde bizlere bu göreve uygun görürseniz 1 Nisan’dan itibaren yine buraya gelerek sorunlarımızı yerinde tespit ederek çözüme kavuşturmayı diliyoruz.”

Tellioğlu’nun ikinci durağı ise Kamçıllı Kırsal Mahallesi oldu. Burada kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Levent Tellioğlu, bu göreve hizmet için talip olduğun söylerken mahalle sakinlerinden Kamçıllı Mahallesinin sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?