
Balıkesirspor Baltok, yarın Akhisar’da oynanacak Spor Toto 1. Lig 3. Hafta karşılaşmasında Osmanlıspor’u konuk edecek. Sezonun ilk iki müsabakasını beraberlikle tamamlayan kırmızı-beyazlılar, henüz puanla tanışamayan rakibi karşısında sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.
Spor Toto 1. Lig 2018-2019 Sezonu’na golsüz tamamlanan Altınordu karşılaşmasıyla başlayan Balıkesirspor Baltok, geçtiğimiz hafta Eskişehir deplasmanından da 2-2 eşitlikle dönerek, puanını 2’ye yükseltti.
Altınordu karşısında sergilediği mücadeleyle ilerideki haftalar için taraftarını umutlandıran kırmızı-beyazlılar, Eskişehirspor müsabakasındaki performanslarıyla hayal kırıklığı yarattı. Transfer tahtası kapalı olduğu için sahaya U-21 Takımı oyuncularının ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkan rakipleri karşısında oyunun kontrolünü eline alamayan Balıkesirspor Baltok, her iki devrenin sonunda kalesinde gördüğü gollerle, sahadan 1 puanla ayrıldı.
Eskişehirspor karşısında bazı oyuncuların sergilediği performans kadar Balıkesirspor Baltok Teknik Sorumlusu Giray Bulak’ın sahaya sürdüğü kadro ve oyunun son bölümünde yaptığı oyuncu değişiklikleri de kırmızı-beyazlı taraftarların tepkisine sebep oldu.
OSMANLISPOR PUANSIZ BAŞLADI
Geçtiğimiz sezon veda ettiği Spor Toto Süper Lig’in ardından takımın başına Mustafa Reşit Akçay’ı getiren Osmanlıspor, Beykan Şimşek (Fenerbahçe), Ousmane Ndiaye (Gençlerbirliği), Ali Ülgen, Barış Zeren (Galatasaray), Mertan Caner Öztürk (Elazığspor), Abdulaziz Demircan (Dalkurd FF), Furkan Yaman, Salih Zafer Kurşunlu (Gümüşhanespor), Ahmet Eyüp Türkaslan (Bugsaşspor) transferlerine rağmen sezona istediği gibi başlayamadı.
Sezonun ilk haftasında Boluspor deplasmanında Melih Okutan’ın golüyle 1-0 mağlup olan Ankara ekibi, ikinci haftada ise sahasında oynadığı karşılaşmada Giresunspor’a aynı skorla boyun eğdi.
BURHAN EŞER, EKİBE KATILDI
İki karşılaşmada da gol yollarında zorlanan Osmanlıspor, geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen, ligin deneyimli oyuncusu Burhan Eşer’i transfer ederek, gol sorununa çözüm üretme yoluna gitti.
BALKES KAZANAMADI
Osmanlıspor’un o zamanki adıyla Ankara Büyükşehir Belediyespor olarak mücadele ettiği 2013-2014 Sezonu’nda ilk olarak karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde ilk müsabakayı 3-1 kazanan Ankara ekibi, ikinci karşılaşmadan da 1-1 eşitlikle dönmeyi başardı.
YARIN SAAT 21:45’TE
Balıkesir Atatürk Stadyumu zemin yenilme çalışmalarının devam etmesi nedeniyle, Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda yarın oynanacak Balıkesirspor Baltok-Osmanlıspor müsabakası saat 21:45’te başlayacak. Kocaeli Bölgesi A Klasman Hakemi Alper Çetin’in yöneteceği karşılaşma beIN Sports Max2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İrfan DUROĞLU