
Edremit Belediyesi Altınolukspor ile Havran Belediyespor arasında yarın oynanacak KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu 20. Hafta müsabakası, Balıkesir derbisine sahne olacak. Sezonun son 3 haftasına iddiasız giren iki ekibin çabası, sporseverlere iyi bir mücadele izletmekten öteye geçmeyecek.
KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu 19. Hafta müsabakasında ligde tutunmak için mücadele eden ekiplerden Çanakkale Belediyespor ise deplasmanda karşılaşan Edremit Belediyesi Altınolukspor, ilk seti 21-25 kazanmasına rağmen, sonraki setleri 25-17, 25-20 ve 25-16 kaybederek, 3-1 yenildi.
Bu sonuçla, sezonun 12’nci kez kaybederek 21 puan toplayan Edremit Belediyesi Altınolukspor, ilk devrede set alamadığı Havran Belediyespor’un karşısına puan cetvelinin yedinci sırasında çıkacak.
Geçtiğimiz hafta, İstanbul ekibi Yeşilyurt’u misafir eden Havran Belediyespor da ilk setini 25-23 önde tamamladığı mücadelenin sonraki bölümlerini 17-25, 20-25 ve 22-25 geride tamamlayarak 1-3 mağlup oldu. Böylece, 13’ncü yenilgisini yaşayan kırmızı-lacivertliler, derbi öncesinde 20 puanla sekizinci basamakta bulunuyor.
YARIN, SAAT 14.00’TE
Edremit Belediyesi Altınolukspor ile Havran Belediyespor’un karşı karşıya geleceği KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu 20. Hafta müsabakası, yarın saat 14.00’te Edremit Spor Salonu’nda oynanacak. Derbiye güvenlik tedbirleri nedeniyle konuk takım taraftarları alınmayacak.