
Edremit Belediyesi Altınolukspor, yarın oynanacak 6. Hafta müsabakasında KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu lideri Papara Göztepe’yi misafir edecek. Körfezin Sultanları, geride kalan beş maçta rakiplerine set bile vermeyen İzmir ekibi karşısında ilklerin takımı olabilmek için mücadele edecek.
KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu 2024-2025 Sezonu’nun ilk dört haftasında Vakıfbank, Yeşilyurt ve Beykoz Belediyesi’ni yenerken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 1-3 yenilen Edremit Belediyesi Altınolukspor, beşinci haftada ise İzmir’in bir diğer temsilcisi İnfo Yatırım Karşıyaka ile deplasmanda karşılaştı.
Yeşil-kırmızılı ekibin 25-19 ve 25-18 kazandığı setlerle 2-0 geriye düşen Körfezin Sultanları, üçüncü seti 22-25 alarak umutlandı. Ancak son sette çok daha etkili olan İnfo Yatırım Karşıyaka 25-15 tamamlanan setin ardından maçı da 3-1 kazanarak, Balıkesir temsilcisini puansız uğurladı.
Sezonun ikinci yenilgisini İzmir’de yaşayan Edremit Belediyesi Altınolukspor, yarın oynanacak maça 8 puanla dördüncü sırada çıkacak.
BEŞTE BEŞ YAPTI
Havran Belediyespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Bozüyük Belediyesi Eğitimspor ve Vakıfbank’a set vermeyen Papara Göztepe, beşinci maçtaki rakibi Yeşilyurt’u da 25-15, 25-13 ve 25-10’luk set skorlarıyla 3-0 mağlup ederek, beşte beş yaparak ulaştığı 15 puanla Edremit’te lider olarak geliyor.
YARIN, SAAT 14.00’TE
Edremit Spor Salonu’nda Edremit belediyesi Altınolukspor ile Papara Göztepe arasında yarın oynanacak KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu 6. Hafta müsabakasının ilk servis atışı, saat 14.00’te gerçekleşecek.

