
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi 2. Hafta mücadelesinde misafir ettiği Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya 66-69 mağlup olarak, sezonun ikinci maçını da kaybetti.
Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk çeyreğini 18-16 üstün tamamlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ilk devreyi de 39-33 önde bitirip, maçın ikinci bölümüne 6 sayılık avantajla girdi.
Üçüncü periyotun başlamasıyla birlikte oyunun kontrolünü rakibine kaptıran Balıkesir temsilcisi, savunmada olduğu gibi skor üretmekte de zorlandı ve Bornova Belediyesi Karşıyaka, son çeyreğe 49-50 önde girdi. Dengeli bir mücadeleye sahne olan final periyotunun ardından salondan 66-69 galip ayrılan taraf, İzmir temsilcisi oldu. Güner UYSAL