
Pazar günü toplanıp, 2018-2019 Sezonu hazırlıklarına başlayan Balıkesirspor, günde çift antrenman yaparak kondisyon yüklüyor. Çalışmalarına 7 Temmuz’dan itibaren Afyon’dan devam edecek olan Balkes’in hazırlık karşılaşması programı da belli oldu.
Afyon kampı öncesinde çalışmalarını Balıkesir’de sürdüren kırmızı-beyazlılar, dün sabah antrenmanını Değirmen Boğazı’nda yaptı. Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Giray Bulak yönetiminde yaklaşık olarak 60 dakika kros yapan Balkes, günün ikinci antrenmanını Balıkesirspor Tesisleri’nde yaparak günü tamamladı.
DENİZ DE KİRALANDI
Diğer taraftan geçtiğimiz sezon Balıkesirspor U-21 Takımı ile birlikte şampiyonluk sevinci yaşayan oyunculardan Çağatay Vatan’ın Kırşehir Belediyespor’a kiralık olarak verilmesinin ardından Akçan Deniz Sayar da TFF 3. Lig ekiplerinden Erbaaspor’a kiralandı.
HAZIRLIK MAÇLARI NETLEŞTİ
Balıkesir’deki hazırlık sürecini tamamlayıp, 7 Temmuz’da başlayacak ikinci etap çalışmalarına Afyon’da devam edecek olan Balıkesirspor’un oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının programı da belli oldu.
Afyon’da 4 hazırlık müsabakası oynayacak olan Balıkesirspor, 12 Temmuz’da Bursaspor, 25 Temmuz’da Afjet Afyonspor, 27 Temmuz’da Gazişehir Gaziantep FK ve 30 Temmuz’da ise Bodrumspor’la karşı karşıya gelecek.
TSYD TURNUVASI
Balıkesirspor, Afyon kampı dönüşünde Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ege Turnuvası’na katılacak. İzmir’de oynanacak ve Balıkesirspor’un yanı sıra Altınordu, Altay ve Afjet Afyonspor’un mücadele edeceği turnuva, 3-5 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. İrfan DUROĞLU

