
Teksüt Bandırmaspor, yarın oynanacak Trendyol 1. Lig 10. Hafta müsabakasında Sakaryaspor’u konuk edecek. Sahasında oynadığı son iki maçı kazanmayı bilen bordo-beyazlılar, bir kez daha 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak.
Sezona 2’de 2 yaparak başlamasına rağmen sonraki haftalarda düşüş trendine giren Teksüt Bandırmaspor, Uğur Okulları İstanbulspor deplasmanından puan çıkardıktan sonra MKE Ankaragücü’nü 2-0 yenerek kendine geldi. Central Hospital Ümraniyespor deplasmanından da puanla dönen bordo-beyazlılar, geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Faruk Can Genç’in ayağından bulduğu golle Fatih Karagümrük’ü de 1-0 yenmeyi başardı.
Böylece, geride kalan 9 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Teksüt Bandırmaspor, haftaya 15 puanla, dördüncü sırada girdi.
Sezonun ilk dört maçında beraberlikle yetindikten sonra Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup ederek, galibiyet sevinci yaşayan Sakaryaspor, MKE Ankaragücü, Cantral Hospital Ümraniyespor ve Fatih Karagümrük müsabakalarından puansız ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta Uğur Okulları İstanbulspor’u konuk eden yeşil-siyahlılar, Murat Cem Akpınar, Fernando Andrade Dos Santos ve Emre Demir’in golleriyle sahadan 3-1 galip ayrılıp, 10 puanla 18’nci sırada yer aldı.
YARIN, SAAT 13:30’DA
Bandırma 17 Eylül Stadı’nda Teksüt Bandırmaspor ile Sakaryaspor arasında yarın oynanacak Trendyol 1. Lig 10. Hafta müsabakası, saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Mersin Bölgesi Üst Klasman Hakemi Oğuzhan Aksu yönetecek.