
Bigadiç Kuvayi Milliye Anadolu Lisesi Softbol Kız Takımı, 26-30 Nisan 2025 tarihleri arasında Aydın’da düzenlenen Okul Sporları Softbol Gençler Kız Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. 30 takımın mücadele ettiği şampiyonada üstün performans sergileyen takım, Türkiye Şampiyonu olarak hem okullarını hem de Balıkesir’i gururlandırdı.
Takım sporcuları, turnuva boyunca gösterdikleri azim, disiplin ve takım ruhu sayesinde zorlu rakiplerini geride bırakarak zirveye ulaştı. Bu başarı, gençlerin spordaki potansiyelini ve disiplinli çalışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.
“Gurur Duyuyoruz”
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, elde edilen şampiyonlukla ilgili yaptığı açıklamada, “Şampiyon olan öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Elde edilen bu başarı, sadece okulun değil, aynı zamanda Balıkesir’in spor altyapısına ve gençliğin gücüne olan inancını da pekiştirdi.