
Türkiye Basketbol Ligi’nde şehrimizi temsil eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, yarın oynanacak ikinci erteleme müsabakasında Finalspor ile Kurtdereli Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz son oynadığı Samsunspor karşılaşmasında salondan 86-74 mağlup ayrılmıştı.
Covid-19 nedeni ile erteleme maçlarını hafta içi oynayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, yoğun fikstüründen mümkün olduğu kadar maç kazanarak çıkmayı hedefliyor.
Geçirilen 14 günlük periyodun ikinci karşılaşması olan Finalspor mücadelesinde, Cemal Nalga ve İzzet Türkyılmaz’dan yine yararlanamayacak olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da başka eksik oyuncu bulunmaması sevindirici bir detay olarak göze çarpıyor.
Samsunspor karşılaşmasının ardından idmanlarına Cumartesi günü start veren mavi-yeşilliler, Finalspor karşılaşmasıyla kendi evinde oynayacağı ikinci maçına da çıkmış olacak.
Balıkesir ekibinde ikinci sezonunu geçiren Myles Mack Finalspor karşılaşması öncesinde “Geçmişe takılıp kalamayız.Önümüzde uzun bir fikstür var. Bazı maçlar kaybedince bile kazanılmış gibi oluyor.Bunu maç sonrası yaptığımız idmanlarda çok net görebiliyorum. Herkes, o hırsını laçkalaştırmadan tüm odaklanması ile bu karşılaşmaya kenetlendi. Dediğim gibi önümüzde daha uzun bir sezon var ve bizim hedefimiz gayet net” açıklamalarında bulundu.
YARIN, SAAT 18:00’DE
Yarın, saat 18:00’de Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Finalspor müsabakası TBF TV’nin Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

