BIST 100
10.208,76 -1,56%
DOLAR
41,9468 0,24%
EURO
48,9908 -0,04%
GRAM ALTIN
5.681,55 -2,43%
FAİZ
40,62 0,05%
GÜMÜŞ GRAM
69,51 -4,74%
BITCOIN
106.401,00 -1,38%
GBP/TRY
56,3312 0,10%
EUR/USD
1,1676 -0,09%
BRENT
61,08 0,03%
ÇEYREK ALTIN
9.289,34 -2,43%
Balıkesir Parçalı Bulutlu
Balıkesir hava durumu
19 °
Galatasaray
21:30
Karagümrük
15 Ağustos
Kocaelispor
19:00
Samsunspor
16 Ağustos
Göztepe
21:30
Fenerbahçe
16 Ağustos
Alanyaspor
21:30
Rizespor
16 Ağustos
Gençlerbirliği
19:00
Antalyaspor
17 Ağustos
Konyaspor
19:00
Gaziantep FK
17 Ağustos
Beşiktaş
21:30
Eyüpspor
17 Ağustos
Başakşehir
21:30
Kayserispor
17 Ağustos
Kasımpaşa
21:30
Trabzonspor
18 Ağustos
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Balıkesirspor’dan iki transfer

Sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Balıkesirspor’dan iki transfer

Sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Balıkesirspor'dan iki transfer

Nesine 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Balıkesirspor, 2025-2026 sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik sorumlu Cem Kavçak yönetiminde sahaya inen kırmızı-beyazlılar, kadrosunu iki yeni transferle güçlendirdi.

Bir taraftan yeni sezon oyuncu kadrosunu oluşturmaya çalışan Balıkesirspor, diğer taraftan da saha çalışmalarına başladı.

Balıkesirspor Tesisleri’nde gerçekleşen sezonun ilk antrenmanına Abdullah Beki başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nun yanı sıra Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli de katılıp, tatlı ikram ederek Balkes’e olan desteğini her zamanki gibi yine gösterdi. Kırmızı-beyazlı ekibin yeni teknik patronu Cam Kavçak yönetiminde yapılan antrenmanda genç oyuncuların çoğunlukta olduğu gözlendi.

Diğer taraftan transfer çalışmalarını da sürdüren Balıkesirsporlu yöneticiler, son olarak Bursa Nilüfer FK forması giyen Hasan Gündoğdu ve Kırıkkale FK kalesini koruyan Furkan Yardım ile birer yıllık anlaşma sağladı.

ALTI GOLE İMZA ATTI

Geçtiğimiz sezon Bursa Nilüfer FK’nın başarısı için ter döken 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hasan Gündoğdu, 28 lig, 1 Türkiye Kupası müsabakasında olmak üzere toplam bin 910 dakika sahada kalırken, sezon boyunca 6 kez gol sevinci yaşadı.

Futbol kariyerine Beykoz Anadolu’da başladıktan sonra Pendikspor, Bayburt Özel İdare, Uşakspor, Karaköprü Belediyespor, Merkür Jet Erbaaspor, Artvin Hopaspor, Edirnespor, 68 Aksaray Belediyespor ve Kepezspor forması da giyen Hasan Gündoğdu, 5 kişilik yaşlı oyuncu kontenjanında yer alacak.

KONTENJANA TAKILMIYOR

Son olarak kalesini koruduğu Kırıkkale FK ile 20 lig, 3 Play-Off ve 2 Türkiye Kupası maçında sahaya çıkan 25 yaşındaki Furkan Yardım, kalesinde toplamda 24 gol görürken, 8 karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

Futbola Karadenizspor altyapında başlayıp, Kadıköyspor, Konyaspor ve Samsunspor’da oynadıktan sonra Merkür Jet Erbaaspor’da profesyonelliğe adım atan Furkan Yardım, Arnavutköy Belediyesi, Gebzespor ve Bulvarspor kadrolarında yer aldı. 23 Şubat 2000 doğumlu Furkan Yardım, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaş kontenjanına takılmıyor.

YASİN DE TAKIMDA KALDI

Bu arada iç transfer görüşmelerine devam eden Balıkesirsporlu yöneticiler, geçtiğimiz hafta anlaşma sağladıkları Celal Emir Dede’nin ardından 23 yaşındaki kalecisi Yasin Yiğit Berber ile de yola devam kararı aldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?