BIST 100
13.965,65 -1,65%
DOLAR
45,9578 0,04%
EURO
53,3151 -0,27%
GRAM ALTIN
6.555,12 0,01%
FAİZ
43,45 0,12%
GÜMÜŞ GRAM
107,59 0,04%
BITCOIN
66.717,00 -1,14%
GBP/TRY
61,7161 -0,30%
EUR/USD
1,1595 -0,31%
BRENT
97,48 1,54%
ÇEYREK ALTIN
10.717,62 0,01%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
17 °
Şu anda Süper Lig fikstür verisi bulunamadı.
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Susurlukspor son dakika golüyle haftayı firesiz tamamladı

Susurlukspor son dakika golüyle haftayı firesiz tamamladı

Susurlukspor son dakika golüyle haftayı firesiz tamamladı

Balıkesir Süper Amatör Lig Marmara Grubu’nda sezonun dördüncü haftası bir müsabaka dışında tamamlandı. Susurlukspor’un dörtte dört yaparak zirvedeki yerini muhafaza ettiği haftada Marmara Adalar Belediyespor ile Manyas Belediyespor arasında oynanması gereken maçın hava muhalefeti nedeniyle ertelenmesini fırsata çeviren Gönen Belediyespor, ikinci sıraya yükseldi.

Susurluk İlçe Stadı’nda Gönen Reşadiyespor’u ağırlayan Susurlukspor, 18’nci dakikada Hasan Turhan Türkerk’in ayağından bulduğu golle ile devreyi 1-0 üstün noktaladı. Konuk ekip, 61’nci dakikada Melih Kaş’ın golüyle 1-1 eşitliği yakaladı. Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran Susurlukspor, aradığı golü 90+3’te Tamer Cingöz’ün kafa vuruşuyla bulduğu zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla, sezonun dördüncü maçının ardından da galibiyet sevinci yaşayıp, 12 puana ulaşan kırmızı-siyahlılar, yenilmezliğini ve liderliğini sürdürürken, puan farkını da 5’e çıkardı.

FIRTINA ENGELİ

Haftaya puan cetvelinin ikinci ve üçüncü sırasında giren Marmara Adalar Belediyespor ile Manyas Belediyespor arasında Avşa Adası’nda oynanması gereken müsabaka, hava şartlarının deniz ulaşımını etkilemesi nedeniyle ertelendi.

GÖNEN’DEN NET SKOR

Gönen Nail Gönenli Stadı’nda Erdekspor ile karşı karşıya gelen Gönen Belediyespor, 9’ncu dakikada Haktan Orak’ın penaltı golüyle öne geçtikten 3 dakika sonra Eray Böcü’nü kafa golüyle farkı 2’ye çıkardı. İlk devresi 2-0 sona eren maçın 84’ncü dakikasında Halil Çöl’ün attığı gol, yeşil-beyazlıların 3 puanı 3-0’lık skorla almasını sağladı.

Böylece, rakiplerinin maçının ertelendiği haftanın sonunda 7 puana ulaşan Gönen Belediyespor, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

İLK GALİBİYET SEVİNCİ

Bandırma Sanayispor ile kendi sahasında karşılaşan Hasanbeyspor, maçın tek golünü 57’nci dakikada Berkan Can’ın kafa vuruşuyla buldu ve sezonun ilk galibiyetini alıp, puanları eşitlediği Bandırma ekibinin bir basamak üstüne çıkarak, averajla da olsa son sıradan kurtuldu.

Balıkesir Süper Amatör Lig Marmara Grubu 5. Hafta müsabakaları:

Susurlukspor-Hasanbeyspor

Manyas Belediyespor-Gönen Belediyespor

Bandırma Sanayispor-Marmara Adalar Belediyespor

Erdekspor-Gönen Reşadiyespor

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?