
Fatih Karagümrük karşılaşması hazırlıklarını tamamlayan Ekol Hastanesi Balıkesirspor’da teknik patron Yusuf Şimşek istifa etti. Beklenmedik gelişmeyi doğrulayan kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Kadir Dağlı, tecrübeli teknik adamın bir süredir mutsuz olduğunu söyledi.
TFF 1. Lig 30. Hafta karşılaşmasında Hatayspor’a 2-0 mağlup olan Ekol Hastanesi Balıkesirspor’un tecrübeli teknik adamı Yusuf Şimşek’in maçın ardından yaptığı açıklamalar, kafaları karıştırmıştı.
Hatay dönüşünde bugün oynanacak Fatih Karagümrük karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Ekol Hastanesi Balıkesirspor, maç öncesinde istifa haberiyle sarsıldı.
Yusuf Şimşek’in istifasını doğrulayan Ekol Hastanesi Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı, “Bir süredir mutsuz olduğunu bildiğimiz Yusuf Şimşek, istifasını sundu. Biz de uzun süredir kaybedilen puanlar nedeniyle huzursuzduk. Hocamızın istifasını kabul ettik. Her iki taraf için de hayırlısı olsun” dedi.
Ekol Hastanesi Balıkesirspor, bu akşam oynanacak Fatih Karagümrük karşılaşmasına Engin Çatır yönetiminde çıkacak. İrfan DUROĞLU

