
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak, Yaşlılar Haftası ile Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan büyükler, Çocuk Evlerinde kalan çocuklar ile Down Sendromlu çocuklar ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik öncülük ettiği projeli çalışmalarla da devletin ilgisini her zaman hissettiren Vali Hasan Şıldak, Yaşlılar Haftası ile Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan büyükler, Çocuk Evlerinde kalan çocuklar ile Down Sendromlu çocuklar ve ailelerini kahvaltıda konuk etti. Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, kahvaltıda misafiriyle yakından ilgilendi, sohbet etti.
Geçmişi bugüne taşıyarak tecrübeleriyle yol gösteren büyükler, devletin şefkatli kollarına emanet çocuklar ile kalplerinin temizliği yüzlerine yansıyan down sendromlu çocuklar ve aileleriyle kahvaltıda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Şıldak, misafirlerine günün anısına hediyeler verdi.
Fırıntaș Değirmen Kafede gerçekleştirilen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost'un da katıldığı kahvaltıda katılımcılar Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'a teşekkür etti.

