
Türkiye Futbol Federasyonu, Balıkesirspor’un 1-2 mağlup döndüğü Amasyaspor Futbol Kulübü müsabakasında yaşanan olayla ilgili cezaları açıkladı. Maçla ilgili raporları değerlendiren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), ceza yağdırdı.
Maçla ilgili hakem, gözlemci ve temsilci raporlarının değerlendirildiği Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 17.10.2024 tarih ve 16 sayılı toplantısında, Balıkesirsporlu futbolcu Yiğit Epözdemir’e 5 resmi müsabakadan men ve 6 bin 750 lira para cezası veren kurul, Şahin Şafakoğlu’na da 3 resmi müsabakadan men ve 4 bin 50 lira para cezası verdi.
PFDK, kırmızı-beyazlı ekibin teknik patronu Levent Eriş’e de 1 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 6 bin 750 lira para cezası verdi.
Diğer taraftan, yaşanan olaylar nedeniyle Amasyaspor Futbol Kulübü’ne 21 bin lira para cezası vermekle yetinen PFDK, ev sahibi takımın oyuncuları İlhan Topatar ile Sedat Özgün’e 6 bin 750’şer lira para cezası, Muhammed Enes Doğan’a 3 resmi müsabakadan men ve 4 bin 50 lira para cezası uygulanmasına karar verirken, yeşil-beyazlı kulübün kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan ise 5 resmi müsabakadan men ve 6 bin 750 lira para cezası aldı.


Tff yine sacmalamis hakemlerin hepsi aynikrektersiz ortaligi yenilirken balikesirliler karistirdi son dakikalardaki yenilgiyi kabullenemediler bu nasil gozlemci gozu kormuymus nasil hakemmis sucu olmayan amasyaspora ceza veriyor yillardir amasyada boyle bir olay olmadi biraz gecmisine bakin