
Vali Ersin Yazıcı, Havran’da şehit Jandarma Er Eyüp Karataş ile şehit Komando Er Taner Sürek’in ailelerini ziyaret etti. Yazıcı, şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyerek kendileriyle sohbet etti. Ailelerin isteklerinin olup olmadığını soran Vali Yazıcı, “Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Millet ve devlet olarak sizlere her zaman şükran hislerimizi ifade etmeyi bir borç biliyoruz. Bir kez daha bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.
Yazıcı, şehit ailelerine ve gazilere çok özel, ayrı bir değer verdiğini ve bunu büyük bir sorumluluk olarak da hissettiğini kaydetti.
“EMANETE SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZDİR”
Şehit ailelerinin acılarının millet olarak paylaşıldığını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Ersin Yazıcı, “Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Emanete sahip çıkmak görevimizdir. Şehitlerimizin emaneti olarak gördüğümüz geride bıraktıkları yakınlarına aynı şekilde sahip çıkıyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimizin her türlü meselelerinde Vali olarak bende yanınızdayım. Şehitlerimizin acısı sadece düştüğü yeri yakmıyor, şehitlerimizi sadece belirli günlerde hatırlamıyoruz. Hepinizin acısını çok derinden duyduk ve hissettik. Hepinize çok şükran borçluyuz” diye konuştu.
Vali Ersin Yazıcı, şehit ailelerine zeytin fidanı ile Türk Bayrağı işlenmiş motifli halı hediye etti. Ziyarette Vali Yazıcı'ya Havran Kaymakamı Şeref Aydın ile Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy eşlik etti. (Haber Merkezi)

