
Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur mücadelesinde Erzurumspor FK’yi elemeyi başaran Teksüt Bandırmaspor’un 2. Tur’daki rakibi Geosis Boluspor oldu. İki takım, ilk olarak 19 Mayıs’ta Sakarya’da karşılaşacak.
Teksüt Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur müsabakasında konuk ettiği Erzurumspor’u Mexer ve Diony’nin golleriyle 2-0 yenerek, yoluna devam etti. Bordo-beyazlıların 2. Tur’daki rakibi ise Uğur Okulları İstanbulspor ile Geosis Boluspor arasında oynanan müsabakanın son düdüğüyle birlikte belli oldu.
İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan müsabakanın 47’nci dakikasında Özcan Şahan’ın golüyle 1-0 geriye düşen Geosis Boluspor, 57’nci dakikada Khouma’nın golüyle skoru dengeledikten sonra 70’nci dakikada Hasani’nin golüyle 1-2 öne geçti. Kalan dakikalarda bu avantajını korumayı bile kırmızı-beyazlılar, tur atlayan taraf oldu.
Teksüt Bandırmaspor ile Geosis Boluspor arasında normal sezonda oynanan ilk maçı 2-0 kazanan bordo-beyazlılar, Bolu deplasmanından golsüz beraberlikle dönmüştü.
Bolu Atatürk Stadyumu’nun yıkılacak olması nedeniyle, 19 Mayıs’ta oynanacak olan Trendyol 1. Lig Play-Off 2. Tur ilk müsabakasına Yeni Sakarya Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak. İkinci maç ise 23 Mayıs’ta Bandırma’da oynanacak.