BIST 100
14.539,61 -1,29%
DOLAR
46,4990 0,05%
EURO
52,8784 -0,07%
GRAM ALTIN
6.060,25 -1,35%
FAİZ
41,13 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
91,49 -0,58%
BITCOIN
62.736,00 0,55%
GBP/TRY
61,4254 0,03%
EUR/USD
1,1368 -0,12%
BRENT
76,28 -1,04%
ÇEYREK ALTIN
9.908,51 -1,35%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
18 °

Sakarya ayağa kalktı

Gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, Sakarya Mahallesi sakinleriyle buluştu. Yılmaz, “6 seçim geçirdik. Ne Sakarya ne de Karesi bizi hiç mahcup etmedi, hep arkamızda durdu. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

‘Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, 31 Mart seçimleri öncesinde ilçe ve mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Halkın sorunlarını yerinde dinleyerek seçildikten sonra hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Yücel Yılmaz, Sakarya Mahallesi Beşkahveler Mevkiinde vatandaşlarla buluştu.

Büyük coşku ve sevgiyle karşılanan Yılmaz, “Buradaki hemşehrilerimle 6 seçime girdik. Ne Sakarya ne de Karesi bizi hiç mahcup etmedi, hep arkamızda durdu. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Sakarya Mahallesi'nde gerçekleştirilen halk buluşmasına Ak Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Sezai Doğan, Karesi Belediye Başkan adayı Dinçer Orkan, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Zahid Bayram, Ak Parti Karesi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, Ak Parti Karesi Kadın Kolları Başkanı Nilgün Baysal katıldı.

“ALLAH HİZMET ETMEYİ NASİP ETTİ”

“Allah bize Balıkesir'e, Karesi'ye hizmet etmeyi nasip etti, inşallah bu sefer de mahcup etmeyecek” diyen Yücel Yılmaz, Balıkesirlilerin ihtiyaç, talep ve düşüncelerini ön plana koyarak projeleri hazırladıklarını belirtti. Yılmaz, “7 düvelin Türkiye'nin üzerine geldiği bu süreçte belediye başkanları olarak neler yapabiliriz? Vatandaşımızı ekonomik olarak daha fazla nasıl güçlendiririz? Çocuklarımızı nasıl mutlu edebiliriz? Kadınlarımıza ve annelerimize daha güvenli, daha huzurlu bir şehri nasıl oluşturabiliriz? Tüm bunlara kafa yoruyor, projelerimizi bu doğrultuda hazırlıyoruz” dedi.

“SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ”

“Bizler bu millete, sizlere sevdalıyız” diyen sözlerine şöyle devam etti: “Sizler bize güvenip oy veriyorsunuz, şehri bize emanet ediyorsunuz. Allah'ın izniyle sizleri mahcup etmeyeceğiz. Sizden isteğimiz bu seçimlerde Cumhur İttifakına tekrar destek olmanız. Sizlerle Karesi daha güzel olacak, sizlerle Balıkesir çok daha güzel olacak.”

“BALIKESİR’İN BEREKETİ TÜRKİYE’YE YETECEK”

Daha sonra Gündoğan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Yücel Yılmaz, her yaşa uygun ihtiyaçları, beklentileri planladıklarını söyledi. “Şehrimizin ekonomisini, istihdamını, suyundan tutun da yoluna kadar her şeyi ilçe başkanlarımızla beraber planlayarak yapacağız. Balıkesir'in bereketi Balıkesir'e değil Türkiye'ye yetecek” dedi.

“İLÇE BAŞKANLARININ ARKASINDAYIZ”

Altıeylül Belediye Başkan adayı Hasan Avcı'nın her zaman arkasında olacaklarını söyleyerek sözlerine başlayan Yılmaz, “Bu şehirde yaşıyoruz, bu şehirden doyuyoruz. Biz Balıkesir'in bütün ihtiyaçlarını biliyoruz. Bizler sizlerle birlikte Balıkesirliyiz diye hava atalım gurur duyalım. Bunların hepsini Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Allah'ın izniyle yapacağız. Her yaşa uygun ihtiyaçları, beklentileri planladık. Şehrimizin ekonomisini, istihdamını, suyundan tutun da yoluna kadar her şeyi ilçe başkanlarımızla beraber planlayarak yapacağız. Balıkesir'in bereketi Balıkesir'e değil Türkiye'ye yetecek. Organize sanayimiz büyüyor. Tarım ile ilgili bir çok projemiz var, şimdiye kadar yapılan çalışmaları bizler taçlandıracağız. Tarıma sadece devletten destek almayacaksınız, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımızdan da destek alacaksınız” dedi.

“MHP İLE KAYNAŞTIK”

Türkiye'nin Cumhur ittifakı ile güzel bir birlikteliğin altına imza attığını dile getiren Yılmaz, “Söz konusu bağımsızlıksa, bayraksa, vatanın birliği, mutluluğuysa ve konu memleketse biz hep bir araya geliyor, 'Önce millet önce memleket' diyoruz. MHP'li kardeşlerimizle çok güzel kaynaştık teşkilatlarımız bir arada çalışıyor. Sizlerden ricamız meseleleri iyi düşünmeniz ve çevrenizdeki yakın eş ve dostlarınıza iyi anlatmanız. Yanlışlarımız olabilir, hatalarımız da olabilir ama niyetimiz halis, bu memleketi kalkındırmak için çalışacağız. Memleket işi gönül işi. Biz sizin yüzünüzü kara çıkartmayacağız” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?