
Nesine 3. Lig 2026-2027 sezonu için iddialı bir oyuncu kadrosu oluşturmayı hedefleyen Balıkesirspor, kendi altyapısında yetiştikten sonra forma giydiği takımlarda önemli tecrübe kazanan Ayberk Kaygısız ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Kırmızı-beyazlı kulüp, 21 yaşındaki oyuncunun transferini “Nev Sağlık Grubu Balıkesirspor’umuz, geçtiğimiz sezonu 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor’da geçiren Başakşehir FK takımı oyuncusu Ayberk Kaygısız ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Altyapımızdan yetişen ve U19 Milli Takımı forması giyme mutluluğunu da yaşayan Ayberk’e aramıza tekrar hoş geldin diyor, şanlı formamız altında başarılar diliyoruz” paylaşımıyla duyurdu.
Balıkesirspor altyapısında futbola başlayan ve sağ bek mevkiinde görev yapan Ayberk Kaygısız, genç yaşta İstanbul Başakşehir FK’ye transfer olduktan sonra Isparta 32 Spor, Vanspor FK ve son olarak da Kırklarelispor’da kiralık olarak oynadı. U19 Milli Takım formasını ise 5 karşılaşmada terleten Ayberk Kaygısız, 1 gole imza attı.
Geçtiğimiz sezon Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor ile 13 lig maçına çıkan Ayberk Kaygısız, 995 dakika sahada kalırken, 2 kez gol sevinci yaşayıp 1 de asist yaptı.

