
Etil alkolden yapılan kaçak içkiler can almaya devam ederken Balıkesir polisi yaptığı iki operasyonda 663 şişe sahte ve faturasız etil alkol ele geçirildi. Operasyonlarda biri pompalı 3 ruhsatsız tüfek de ele geçirildi.
Balıkesir polisi il merkezi ve Edremit’te düzenlediği iki operasyonda 663 şişe sahte ve faturasız etil alkol ele geçirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri etil alkol satış ruhsatı olmadığı tespit edilen G.Ç.’nin işyerinde ve ikametinde yaptığı aramalarda 484 şişe etil alkol, 252 adet kit, 1 pompalı tüfek, 1 av tüfeği ve 5 fişek ele geçirdi.
Edremit polisi ise; büfe işletmeciliği yapan şüphelinin işyerinde yaptığı aramda 1 litrelik şişeler halinde 179 litre sahte faturasız etil alkol, 1 ruhsatsız tüfek ve 16 kartuşu ele geçirdi. (Haber Merkezi)

