BIST 100
10.905,24 -0,08%
DOLAR
42,1081 0,70%
EURO
48,3855 0,24%
GRAM ALTIN
5.368,43 0,71%
FAİZ
39,87 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
64,67 1,34%
BITCOIN
101.550,00 1,28%
GBP/TRY
54,8678 0,18%
EUR/USD
1,1482 0,00%
BRENT
64,91 0,73%
ÇEYREK ALTIN
8.777,39 0,71%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
18 °
  • ANASAYFA
  • EĞİTİM
  • ‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi’ konuşuldu

‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi’ konuşuldu

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında düzenlenen ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi’ İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında gerçekleştirildi.

milli eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında düzenlenen ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi’ İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında gerçekleştirildi.

Demir'in başkanlık ettiği toplantıya İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Gençlik Merkezi Müdürü Ersin Güçlü, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şükran Büyükhan, İl Gençlik Spor Şube Müdürü Emre Aydoğan, İl Müftülüğü Şube Müdürü İbrahim Başar, İl Gençlik Spor Koordinatörü M. Fatih Karaca, İl Müftülüğü Koordinatörü Cengiz Ulus ve ÇEDES koordinatörü Bekir Çete katıldı. Toplantı, ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ projesi hakkında yapılan bilgilendirme ile başladı.

ÇEDES projesinin usul ve esasları ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaların sunumları gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şükran Büyükhan, ÇEDES ile ilgili sunumu yaparken, İl Koordinatörü Bekir Çete ise 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaları sundu.

YAŞAR: BUGÜNÜN DEĞİL, YARININ TEMELLERİ SAĞLAMLAŞACAK

İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar toplantıda yaptığı değerlendirmede, “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi, gençlerimizin manevi ve ahlaki değerlerle donatılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Bu iş birliği, sadece bugünün değil, yarının da temellerini sağlamlaştırmak adına büyük bir adımdır. Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler ve eğitimler, gençlerimizin çevreye duyarlılıklarını artırırken, değerlerine sahip çıkma bilincini de pekiştirmektedir. Bu anlamda, tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının sonunda, proje kapsamında katılımcıların önerileri ve değerlendirmeleri dikkate alınarak, gelecekte atılacak adımlar için yol haritası oluşturuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, toplantıya katılan tüm paydaşlara teşekkür ederek, proje başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

DEMİR: DAHA BİLİNÇLİ BİREYLER YETİŞMESİNİ AMAÇLIYORUZ

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ise; ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ projesi ile ilgili şunları kaydetti: “ÇEDES, öğrencilerimizin çevreye duyarlılığını artırmak ve milli değerlerimize sahip çıkmalarını sağlamak adına büyük önem taşımaktadır. Proje kapsamında, öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca, milli değerlerimize yönelik farkındalığı artırmak için seminerler, atölye çalışmaları ve saha gezileri gibi faaliyetler yapıyoruz. Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz, hem çevresel sorumluluklarını hem de kültürel değerlerimizi daha iyi kavrayacaklar. İlgili tüm kurumların desteği ile proje hedeflerimize ulaşmayı ve öğrencilerimizin daha bilinçli bireyler olarak yetişmesini amaçlıyoruz.”

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?