Gönen Belediyespor Bigadiç’i misafir ediyor

Yayınlanma Tarihi :
Gönen Belediyespor Bigadiç’i misafir ediyor

Şampiyonluk şansı azalmasına rağmen, sezonu ikinci sırada tamamlayıp, Bölgesel Amatör Lig şansını baraj maçına taşımak isteyen Gönen Belediyespor, yarın oynanacak Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off Grubu 9. Hafta müsabakasında Bigadiç Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Balıkesir’de ilk kez 2023-2024 Sezonu’nda uygulanan Süper Amatör Lig Statüsü’ne göre; Play-Off Grubu’nun lider olarak bitiren takım şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e terfi ederken, sezonu ikinci sırada tamamlayacak takım ise Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Balıkesir temsilcilerinin kendi arasında yapılacak sıralamada ikinci sırada yer alacak takım ile Play-Out müsabakası oynayacak. Baraj maçını kazanan ekip, 2024-2025 Sezonu’nda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı kazanacak.

Bu doğrultuda 1966 Edremitspor’un avantajlı olduğu şampiyonluk kadar önem arz eden ikincilik için Susurlukspor ve Gönen Belediyespor, son iki haftaya büyük bir yarış içinde girdi.

Çarşamba günü sahasında oynadığı maçta Gönen Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 12 puanla ikinci sıraya yerleşen Susurlukspor, 9. Hafta’yı bay takım olarak geçirirken, 9 puanla üçüncü sırada bulunan Gönen Belediyespor ise son sıradaki Bigadiç Belediyespor’u misafir edecek.

Play-Off Grubu ilk devresinde Susurlukspor’u 3-0 yenmeyi başaran Gönen Belediyespor ikili averaj avantajını kullanarak ikinci sıraya yükselebilmek için Bigadiç Belediyespor’un karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

YARIN, SAAT 16.00’DA

Gönen Belediyespor ile Bigadiç Belediyespor’u karşı karşıya getirecek Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off Grubu 9. Hafta müsabakasına Gönen Nail Gönenli Stadı ev sahipliği yapacak. Kerem Kuşbazoğlu’nun düdük çalacağı mücadele, yarın saat 16.00’da start alacak.

Kaynak : Harun Çağlar

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

Beşiktaş Beşiktaş
 

MS
-

Hatayspor Hatayspor
MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
 

MS
-

Pendikspor Pendikspor
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
 

MS
-

Kasımpaşa Kasımpaşa
Samsunspor Samsunspor
 

MS
-

Alanyaspor Alanyaspor
Antalyaspor Antalyaspor
 

MS
-

Adana Demirspor Adana Demirspor
Gaziantep FK Gaziantep FK
 

MS
-

Karagümrük Karagümrük
İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
 

MS
-

Trabzonspor Trabzonspor
Galatasaray Galatasaray
 

MS
-

Fenerbahçe Fenerbahçe
İstanbulspor İstanbulspor
 

MS
-

Sivasspor Sivasspor
Kayserispor Kayserispor
 

MS
-

Konyaspor Konyaspor
DETAYLI FİKSTÜR