Yayınlanma Tarihi :

Hafta Sonu Yağışlarının Ardından Güneş Açtı

Hafta Sonu Yağışlarının Ardından Güneş Açtı

Hafta sonu etkili olan yoğun yağışların ardından, Balıkesir’in Akçay beldesinde hava açtı. Aralık ayının soğuk havasına rağmen, güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte Akçay Kordonu yeniden hareketlendi.

Soğuk havaya aldırmadan kordon boyunca yürüyüş yapan vatandaşlar, deniz kenarında vakit geçirenler ve manzaranın keyfini çıkaranlar, sahildeki huzur dolu atmosferin tadını çıkarmaya başladı.

Gün boyu süren güneşli hava, Akçay’da dondurmacıların, kafelerin ve sahil işletmelerinin de yoğunluk yaşamasına sebep oldu. Kordon boyunca gezintiye çıkan yerli ve yabancı turistler, Aralık ayının kış havasını keyifle karşıladı.

Hava koşullarının birkaç gün daha açık kalması bekleniyor. Akçay’da, soğuk havaya rağmen güzel günlerin tadını çıkaran vatandaşlar, kış mevsiminde de sahilin keyfini sürdü.

Kaynak : Zeynep Gafarov

YORUM YAP