BIST 100
10.924,53 -1,34%
DOLAR
42,2130 0,24%
EURO
48,8961 0,49%
GRAM ALTIN
5.434,09 0,83%
FAİZ
39,87 -0,05%
GÜMÜŞ GRAM
65,72 1,06%
BITCOIN
102.413,00 0,15%
GBP/TRY
55,6260 0,42%
EUR/USD
1,1566 0,16%
BRENT
63,63 0,39%
ÇEYREK ALTIN
8.884,74 0,83%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
10 °
  • ANASAYFA
  • AJANS
  • Cesedin başında selfi çekmişti, ölüm sebebi belli oldu

Cesedin başında selfi çekmişti, ölüm sebebi belli oldu

ZONGULDAK (İHA) – ZONGULDAK(İHA)ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE 3 GÜN ÖNCE EVİNDE ÖLÜ BULUNAN KADININ ADLİ TIP KURUMU’UNDA OTOPSİ RAPORU ÇIKTI.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının Adli Tıp Kurumu’unda otopsi raporu çıktı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ın Alaplı İlçesindeki Konak İş Merkezi’nde meydana geldi. 53 yaşındaki Filiz K.’dan arkadaşları haber alamayınca durumu polise bildirdi. Ekipler Filiz K.’nın kaldığı daireye girdiklerinde kadının cansız hareketsiz yatarken buldu. Yapılan araştırmalar sonucunda kamera kayıtlarında Filiz K.’nın asansöre M.C.Y. ile birlikte bindiği görüldü. Bunun üzerine M.C.Y. sorguya alındı ve olaydan önce eve birlikte geldiklerini sabaha kadar alkol aldıklarını ve uyuyakaldıklarını söyledi. Hatta kadının cesediyle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

“ Uyuduğunu zannettim “

M.C.Y. ifadesinde ise “Filiz K.’nın uyuduğunu zannettim” dedi. Ailesi geçen ay M.C.Y. için vasi atadığı için cezai ehliyetinin yeterli olmadığı ortaya çıktı ve sorgusunun ardından sonra serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Savcısı, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve adli tıp doktoru yaptığı ilk incelemede Filiz K.’nin kalp kriziyle öldüğü tespit edildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?