BIST 100
11.231,17 -2,99%
DOLAR
49,6277 0,10%
EURO
55,7443 0,03%
GRAM ALTIN
6.470,03 -1,95%
BITCOIN
81.529,00 -3,64%
FAİZ
39,62 0,33%
GÜMÜŞ GRAM
88,23 -4,54%
GBP/TRY
66,5211 0,09%
EUR/USD
1,1206 -0,23%
BRENT PETROL
107,69 1,08%
ÇEYREK ALTIN
10.578,49 -1,95%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
22 °
  • ANASAYFA
  • AJANS
  • Gençlik ve Spor Bakanı Bergama’da gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Bergama’da gençlerle buluştu

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU, BERGAMA’DA GENÇLERLE BULUŞTU. BERGAMA BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KOŞTU, BERGAMA’DA SPORA VE TESİSLEŞMEYE BÜYÜK DESTEK VEREN BAKAN KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bergama’da gençlerle buluştu. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama’da spora ve tesisleşmeye büyük destek veren Bakan Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Hizmete açıldığı ilk günden tüm Bergama’nın ve 7’den 77’ye herkesin buluşma noktası, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun vizyon projelerinden olan Zeytinpark’ta gerçekleşen buluşmada Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerle bir süre sohbet etti.

Başkan Koştu: "Sayın Kasapoğlu’na destekleri için teşekkür ederim”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Bergama’da spor ve tesisleşme anlamında yapılan tüm çalışmalara büyük destek verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Sayın Bakanımız gerek Millet Bahçesi’ni yapacağımız 14 Eylül Stadyumu’nun belediyemize devri noktasında, gerekse gençlik merkezimizin yapımına ve halı sahalarımızın yapımına kadar tüm spor ve tesisleşme çalışmalarımızda bizlere büyük destekler vermiş, vermeye devam etmektedir. Sayın Bakanımıza bu destekleri için çok teşekkür ederim" dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?