
Balıkesir’de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Kaza, Altıeylül ilçesinde bulunan Vasıf Çınar Caddesi Kurtdereli Kavşağı yakınlarında, Valilik binası önünde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, trafik kazası ihbarı üzerine ekipler hızla olay yerine sevk edildi. Altıeylül Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, 10 ASG 378 plakalı aracın tek taraflı trafik kazasına karıştığı belirlendi.
Kaza sonrası olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekipler, araç içerisinde bulunan yaralı ve sürücüye müdahale etmek için çalışma başlattı.
Yaralı Yolcu Hastaneye Kaldırıldı
Kazada yaralanan yolcu Y.Z.Ö. (26), ekiplerin çalışmasıyla araç içerisinden çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye sevk edildi.
Yaralının sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Sürücünün Olay Yerinde Hayatını Kaybettiği Belirlendi
Araç sürücüsü M.A.G.’nin ise sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiğinin belirlenmesinin ardından bölge güvenlik çemberine alındı.
Cumhuriyet Savcılığı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından sürücünün cansız bedeni araçtan çıkarılarak gerekli işlemler için ilgili birimlere teslim edildi.
Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Balıkesir’de üzüntüye neden olan kazanın ardından ekipler olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Kazanın kesin nedeni yapılacak teknik inceleme ve hazırlanacak raporların ardından netlik kazanacak.
Yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaları, hız limitlerini aşmamaları ve özellikle şehir içi kavşaklarda daha dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.
Balıkesir’de yaşanan ölümlü trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

