Yayınlanma Tarihi :

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Başaran: Edremit 2023’e hazır, biz de hazırız

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Başaran: Edremit 2023’e hazır, biz de hazırız

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, partisinin Edremit’te iftar programının ardından yaptığı açıklamada, Edremit’in de kendilerinin de 2023’e hazır olduğunu söyledi. Başaran, “Edremit’te çok daha farklı bir heyecan, farklı bir hava vardı. Sanki Edremit 2023’e çok sağlam bir mesaj veriyordu. Biz 2023’e hazırız. Gümbür gümbür geliyoruz. Gönül yürüyüşümüzün odağı, merkezi körfez bölgesinde Edremit olacak” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, il teşkilatını düzenlediği iftar programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve partililerle birlikte esnaf ve kurumları ziyaret etti.

İftar programının ardından açıklama yapan İl Başkanı Başaran, “Bugün  Edremit’teyiz. Körfezimizin başkenti Edremit’te çok farklı bir heyecan vardı. Tabii ki tüm ilçelerimiz çok güzeldi çok heyecanlıydı. Bütün ilçelerimizde yaptığımız programı, faaliyetlerimizi burada da gerçekleştirdik. Ama Edremit’te bugün çok daha farklı bir heyecan, farklı bir hava vardı. Sanki Edremit 2023’e çok sağlam bir mesaj veriyordu. Biz 2023’e hazırız. Gümbür gümbür geliyoruz.

Gönül yürüyüşümüzün odağı, merkezi körfez bölgesinde Edremit olacak. Bize mesaj verdi açıkçası. Balıkesir İl teşkilatı olarak Edremit’teki faaliyetimizden mutlu olduk. Gönül rahatlığıyla şunu ifade edebilirim. Biz bu işe gönül verdik, gönüller almaya geldik. Gönül verme, gönül alma hedefimize inşallah Edremit’te ulaştık diye düşünüyorum. Akşamın bu saatinde insanlarımız yanımızdan ayrılmıyorlar, hep beraber teşkilatımız, ak kardeşlerimiz ile birlikte Ramazan’ı kutluyoruz, yürüyüşümüze devam ediyoruz” dedi. Mustafa ATİK

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP