Yayınlanma Tarihi :

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Çelik, yol çalışmalarını inceledi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Çelik, yol çalışmalarını inceledi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Av. Adil Çelik, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ile birlikte Balıkesir’de yol yapım çalışmalarını inceledi. Çelik, “76.5 km uzunluğundaki yolun 53.9 kilometresi bölünmüş yol olarak tamamlanarak hizmete açıldı. 22.6 kilometrelik bölümde yol çalışmaları devam ediyor” dedi.

“53.9 KM’LİK BÖLÜNMÜŞ YOL TAMAMLANDI”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Av. Adil Çelik, Balıkesir’de devam eden yol çalışmalarını Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ile birlikte inceledi.

Milletvekili Çelik “Balıkesir-Dursunbey Devlet Yolu yapım çalışmaları kapsamında; toplam 76,5 km proje uzunluğundaki yolun 46 km’si bölünmüş yol standartlarında bitümlü sıcak karışım kaplama seviyesinde, 7.9 km’si bölünmüş yol standartlarında sathi kaplama seviyesinde olmak üzere toplamda 53,9 km bölünmüş yol tamamlanarak hizmete açıldı. Yolun kalan 22,6 km’lik kesiminde yol yapım çalışmaları devam ediyor. 1 adet çift köprünün imalatı da gerçekleştirilerek hizmete açılacak” dedi.

“KEPSUT GEÇİŞİNDE TAMAMLANAN 2 KÖPRÜ VE 3.5 KM’LİK BÖLÜNMÜŞ YOL HİZMETE AÇILACAK”

Karayolları Bölge Müdürü Umut Akyazı ve yanındaki heyet ile Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u ziyaret eden Ak Parti Balıkesir Milletvekili Çelik, “Kepsut geçişinde yer alan 3,5 km’lik kesim, bölünmüş yol standartlarında tamamlanacak ve bu kesimde yapımı tamamlanmış 2 adet köprümüz hizmete açılarak bölünmüş yol bütünlüğü sağlanacak” dedi.

“DURSUNBEY ÇEVRE YOLU TOKİ KAVŞAĞI BU YIL BİTECEK”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Çelik, 2022 yılı hedefleri kapsamında Dursunbey Çevre Yolu’nda yer alan Toki Kavşağı’nın projesi onaylandığını bu yıl içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

“BALIKESİR-SAVAŞTEPE İL YOLU VE ŞANTİYESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Balıkesir-Savaştepe İl Yolu yapım çalışmaları kapsamında; 40.6 km uzunluğundaki yolun 19.6 kilometresinin bitümlü sıcak karışım kaplama, 8.1 kiometresinin sathi kaplama olmak üzere 27.7 km yol ve 3 adet DDY üst geçit köprüsü tamamlanarak hizmete sunulduğunu kaydeden Ak Parti Balıkesir Milletvekili Çelik şöyle devam etti:

“Yolun kalan 12,9 km’lik kesiminde yol yapım çalışmaları devam ediyor. 2 adet tek köprünün imalatı da gerçekleştirilerek hizmete açılacak.

“SOMA-SAVAŞTEPE YOLUNDA İHALE TAMAMLANACAK”

Soma-Savaştepe İl Yolu’nda mevcut yapım ihalesi tamamlanacak ve ilerleyen süreçte yapım çalışmalarını da değerlendireceğiz. Balıkesir-Edremit Devlet Yolu Naipli ve Işıklar yol ayrımlarında yer alan mevcut kavşakları yerinde inceledik. Kavşakların standartlarının iyileştirilmesi ve alternatif projeler üzerine Bölge Müdürümüz Umut Akyazı ile istişarede bulunduk.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN HUZUR VE REFAHI HER ŞEYİN ÜSTÜNDE”

Hemşehrilerimizin her alanda huzur ve refahı bizim için her şeyin üstündedir. Ak Parti olarak tüm kadrolarımızla çalışmaya, çalışmaları takip etmeye ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. İncelemelerimize eşlik ederek, bizleri bilgilendiren Karayolları Bölge Müdürümüz Umut Akyazı’ya teşekkür ediyorum.”

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP